Proteq Dier & Zorg biedt twee verzekeringspakketten

Verzekeringspakket

Declareren

Vergoeding en eigen bijdrage

Opzeggen

Wat niet verzekerd is

Downloads

Verzekeringspakket

Proteq Dier & Zorg biedt twee pakketten. 

1. Bewust Verzekering
Als je zelf voor kleinere ingrepen en standaard dierenartsbezoeken wilt betalen, maar wel goed verzekerd wilt zijn als er echt iets mis is met je hond of kat, dan is de Bewust Verzekering iets voor je. Door zelf voor de kleinere ingrepen te betalen is dit een verzekering met een aantrekkelijke premie. 
De Bewust verzekering kan worden afgesloten voor honden tot 5 jaar en katten tot 10 jaar. Je kunt kiezen voor een eigen risico van € 100, € 150,- of € 200,- per 90 dagen en je krijgt 85% van je declaraties vergoed. 

2. Comfort Verzekering
De Comfort Verzekering is een comlete verzekering voor je hond of kat waarbij 81% van de kosten als gevolg van ziekte of ongeval worden vergoed. Bovendien kan deze verzekering ook voor de oudere hond of kat worden afgesloten. De Comfort Verzekering heeft geen eigen risico, maar is dan ook iets duurder dan de Bewust verzekering. 

De Comfort verzekering is uit te breiden met 2 onderdelen:
- Aanvullende dekking: voor o.a. medische kosten in het buitenland, tandheelkunde, fysiotherapie, gedragstherapie en oncologie (kanker)
- Vaccinatie tot €65,- + Crematie (vergoeding crematie hond tot maximaal €250,- en kat €125,-)

Wachttermijn
Na het afsluiten van de dierenverzekering geldt een wachttermijn. Alleen het plaatsen van een chip (voor de Proteq Dier & Zorg Comfort Verzekering) die voldoet aan de ISO standaard en de medische kosten t.g.v. een ongeval worden dan vergoed. Als gekozen is voor de Vaccinatie + Crematie Dekking, dan wordt in de wachttermijn ook de preventieve vaccinatie vergoed. De volledige dekking gaat in na 30 dagen. Let op: als de leeftijd van de hond of kat bij aanmelding tussen de 49 en 99 dagen is, dan is er geen wachttermijn.

Bereken premie    Is uw hond jonger dan vijf en bent u zelf goed in staat om voor de kleinere ingrepen en standaard dierenartsbezoeken te betalen, maar wilt u wel goed verzekerd zijn als er echt iets mis is met uw hond? Dan is de Proteq Dier & Zorg Bewust Verzekering misschien iets voor u.

    Door als klant zelf voor de kleinere ingrepen te betalen helpt u ons de kosten te verlagen. Door die lage kosten kunnen wij u dan weer een verzekering aanbieden met een aantrekkelijke premie. De Bewust Verzekering is af te sluiten met een eigen risico van € 100, € 150 of € 200 per 90 dagen en u krijgt 85% van uw declaratie vergoed.

    Is uw hond jonger dan vijf en bent u zelf goed in staat om voor de kleinere ingrepen en standaard dierenartsbezoeken te betalen, maar wilt u wel goed verzekerd zijn als er echt iets mis is met uw hond? Dan is de Proteq Dier & Zorg Bewust Verzekering misschien iets voor u.

     

    Door als klant zelf voor de kleinere ingrepen te betalen helpt u ons de kosten te verlagen. Door die lage kosten kunnen wij u dan weer een verzekering aanbieden met een aantrekkelijke premie. De Bewust Verzekering is af te sluiten met een eigen risico van € 100, € 150 of € 200 per 90 dagen en u krijgt 85% van uw declaratie vergoed.

Vergelijk dierenverzekering

Alle informatie voor de aanschaf van de beste dierenverzekering voor je hond of kat overzichtelijk op een rij.

Objectief en onafhankelijk!